Vásárlási feltételek

Üzemeltető 

Cégnév: Körösztös Károly EgyéniVállalkozó
E.V. szám: 893793

Adószám: 40282466-2-42
Nyilvántartási azonosító: 04077-0001
Bankszámla: 11600006-00000000-32918810

Országos jellegű csomagküldő kereskedelmi tevékenységre vonatkozó nyilvántartási számunk: 2342379

 Charley AjándékSarok
Lakberendezés és Ajándék
www.ajandeksarok.hu

Telephely: 1173 Budapest, Ferihegyi út 204. - Ásvány utca sarok (Rákoshegy)

Elérhetőségek: Tel./Fax: (+36 1) 257-37-31; 256-96-22

Ügyfélszolgálat: Internetes segítség: 0630/283-09-83

E-mail: info@ajandeksarok.hu

Fizetési módok

  • Oldalunkon a bruttó (azaz 27% ÁFA-van növelt) árakat jelenítünk meg.
  • Személyes átvétel üzletünkben: átvételkor fizetve: Miután jeleztük, hogy az áru az üzletünkben elérhető, és átvehető onnan számított maximum 6 napig biztosítjuk, hogy a megrendelt árut az Ön számára foglalásban tartjuk. Hosszabb ideig nem tudjuk a termékeket fenntartani.
  • Üzletünkben Bankkártyás fizetés: NINCS
  • Elő-átutalás: A visszaigazoláskor küldött számlán feltüntetett bankszámlaszámunkra kell a rendelés pontos összegét elutalni. Amint bankszámlánkon az összeg megjelent, a termék kiszállítását megkezdjük, az Ön által megjelölt címre.
  • Utánvét: Az utánvétnek külön felára van a postázási díjon kívül, melyet az elő-átutalásos megrendeléssel ki lehet kerülni. Ezt az összeget a megrendeléskor és a visszaigazolásban is feltüntetjük. Ekkor a termék összegét, a postaköltséget és az utánvét díját az átvételkor a futárnak kell készpénzben fizetni.

Szállítás

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében a súly és méret alapján kalkuláljuk, melyet a visszaigazolásban megadunk. Ekkor el lehet dönteni az átvétel módját (csomagküldő, vagy személyesen). Az oldalon feltüntetett csomagküldési árak kizárólag tájékoztató jellegűek, mivel a legtöbb terméknek egyedi csomagolási- és csomagküldési módja van /törékeny, dobozolás, stb./

További csomagküldéssel kapcsolatos feltételek és részletek.....

Törékeny áruk szállítása

A törékeny áruknál a visszaigazolásban pontosítjuk a díjat, mert esetleges plusz csomagolási díjat is kénytelenek vagyunk felszámolni a sikeres szállítás érdekében. Természetesen ezt előre egyeztetjük a Megrendelővel.

Amennyiben a csomagban az áru megsérült /eltört/, a futár nem tudja azonnal visszahozni - egy jegyzőkönyvet kell kitölteni. Törékeny árut kizárólag a Magyar Posta MPL futárszolgáltatásával küldünk. Ebben az esetben a postán kell a jegyzőkönyvet felvenni, fotót készíteni és a Kereskedőt maximum 3 napon belül értesíteni.
Amint a Fogyasztó az árut átvette a futártól, már a futár céggel áll jogviszonyba és a jegyzőkönyv alapján a futár cég intézi az eset kivizsgálását és a kártérítést.
A Kereskedő nem köteles a futár cég helyett a kárt megfizetni.

Adatvédelem

Az Interneten történő vásárlás elengedhetetlen feltétele az Ön adatainak megadása. A megrendelések teljesítését csak ebben az esetben tudjuk vállalni. Cégünk a megadott adatokat titkosan kezeli, harmadik fél részére semmi esetben sem szolgáltatja ki. Az adatokhoz csak a cég vezetése, illetve a megrendelések teljesítésével foglalkozó munkatárs fér hozzá, minden esetben jelszóval ellátott rendszeren keresztül. A megadott adatokat csak a megrendelés teljesítéséhez (számla kiállításához, postázáshoz) használjuk fel. 
Az adatokat a rendelés sikeres teljesítése után megsemmisítjük, ezért kérjük a következő rendelésnél újból megadni.

Reklamáció és Garancia 

Cégünk reklamációt csak írásban (e-mail, fax, levél) fogad el. A reklamációt 8 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük.

A termékeket minden esetben gyári és sértetlen csomagolásban szállítjuk. Cégünk a bizonyíthatóan hibás termékeket minden esetben hibátlanra cseréli, a cseréből származó többletköltséget (postaköltség, szállítási költség) átvállalja. Amennyiben a csere nem oldható meg, úgy a vásárló eldöntheti, hogy más terméket vásárol a korábbi összeg keretében, vagy a részére a kifizetett vételárat cégünk a postaköltség kivételével visszatéríti. Hibás terméknek minősül, ami gyártási hiba miatt alkalmatlan a feladata kifogástalan ellátására.

Szállítási és fizetési feltételek

A Kereskedő a megrendelt és házhoz szállítani kért árut a visszaigazolásban meghatározott összeg ellenében egy szállítmányozó cég igénybevételével házhoz szállíttatja.

A Weboldalon közölt szállítási díjak kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási díj minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Kereskedő telephelyein 1173 Budapest, Ferihegyi út 206.

Elállás jog

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

A Fogyasztót meghatározott határidőn belül indoklás nélküli elállási jog illeti meg. Az ellállási- és felmondási jog határideje 14 nap.

Fogyasztó a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog

· olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak /egyedi igény alapján/.

 

Elállási jog gyakorlásának a menete

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az elérhetőségek igénybevételével a Kereskedő részére. Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát

A Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail, illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Kereskedő címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék a Kereskedő címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli. A Kereskedőnek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli. A házhoz szállítással vásárolt termékek elállási joga a Kereskedő üzletében is gyakorolható.

Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Kereskedő visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Kereskedő által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Kereskedő jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Kereskedő a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Kereskedő, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Egyéb információk 

 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

  • Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
  •    A  weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.
  • Az árak tájékoztató jellegűek! Az árak változtatásának a jogát az üzemeltető fenntartja.
  •   Amennyiben eltérés van a feltüntetett ár és a valós ár körzött, arról az eladó a postázás megkezdése előtt köteles a vásárlót tájékoztatni.
  • Bizonyos esetekben a termék képe, leírása vagy az abban szereplő adatok és a valóság között eltérés lehet. Az adatok naprakész frissítéséért és a pontos leírásokért mindent megteszünk, de rajunk kívülálló okokból eltérések előfordulhatnak.

Üdvözlettel: 

Charley AjándékSarok

Lakberendezés és Ajándék

1173 Budapest, Ferihegyi út 204.

Tel./Fax: 257-37 31, 256-96 22

info@ajandeksarok.hu

http://www.ajandeksarok.hu

1173 Budapest, Ferihegyi út 204. (Ásvány u. sarok)
Tel: (+36 1) 257-3731; (+36 1) 256-9622
Email: Info@Ajandeksarok.hu

KPüvegmozaikok

Thule tetõbox Thule csomagtartó Thule kerékpártartó