Vásárlási feltételek

Üzemeltető 

Cégnév: Körösztös Károly EgyéniVállalkozó
E.V. szám: 893793

Adószám: 40282466-2-42
Nyilvántartási azonosító: 04077-0001
Bankszámla: 11600006-00000000-32918810

Országos jellegű csomagküldő kereskedelmi tevékenységre vonatkozó nyilvántartási számunk: 2342379

 Charley AjándékSarok
Lakberendezés és Ajándék
www.ajandeksarok.hu

Telephely: 1173 Budapest, Ferihegyi út 204. - Ásvány utca sarok (Rákoshegy)

Elérhetőségek: Tel./Fax: (+36 1) 257-37-31; 256-96-22

Ügyfélszolgálat: Internetes segítség: 0630/283-09-83

E-mail: info@ajandeksarok.hu

Fizetési módok

 • Oldalunkon a bruttó (azaz 27% ÁFA-van növelt) árakat jelenítünk meg.
 • Személyes átvétel üzletünkben: átvételkor fizetve: Miután jeleztük, hogy az áru az üzletünkben elérhető, és átvehető onnan számított maximum 6 napig biztosítjuk, hogy a megrendelt árut az Ön számára foglalásban tartjuk. Hosszabb ideig nem tudjuk a termékeket fenntartani.
 • Üzletünkben Bankkártyás fizetés: NINCS
 • Elő-átutalás: A visszaigazoláskor küldött számlán feltüntetett bankszámlaszámunkra kell a rendelés pontos összegét elutalni. Amint bankszámlánkon az összeg megjelent, a termék kiszállítását megkezdjük, az Ön által megjelölt címre.
 • Utánvét: Az utánvétnek külön felára van a postázási díjon kívül, melyet az elő-átutalásos megrendeléssel ki lehet kerülni. Ezt az összeget a megrendeléskor és a visszaigazolásban is feltüntetjük. Ekkor a termék összegét, a postaköltséget és az utánvét díját az átvételkor a futárnak kell készpénzben fizetni.

Szállítás

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében a súly és méret alapján kalkuláljuk, melyet a visszaigazolásban megadunk. Ekkor el lehet dönteni az átvétel módját (csomagküldő, vagy személyesen). Az oldalon feltüntetett csomagküldési árak kizárólag tájékoztató jellegűek, mivel a legtöbb terméknek egyedi csomagolási- és csomagküldési módja van /törékeny, dobozolás, stb./

További csomagküldéssel kapcsolatos feltételek és részletek.....

Törékeny áruk szállítása

A törékeny áruknál a visszaigazolásban pontosítjuk a díjat, mert esetleges plusz csomagolási díjat is kénytelenek vagyunk felszámolni a sikeres szállítás érdekében. Természetesen ezt előre egyeztetjük a Megrendelővel.

Amennyiben a csomagban az áru megsérült /eltört/, a futár nem tudja azonnal visszahozni - egy jegyzőkönyvet kell kitölteni. Törékeny árut kizárólag a Magyar Posta MPL futárszolgáltatásával küldünk. Ebben az esetben a postán kell a jegyzőkönyvet felvenni, fotót készíteni és a Kereskedőt maximum 3 napon belül értesíteni.
Amint a Fogyasztó az árut átvette a futártól, már a futár céggel áll jogviszonyba és a jegyzőkönyv alapján a futár cég intézi az eset kivizsgálását és a kártérítést.
A Kereskedő nem köteles a futár cég helyett a kárt megfizetni.

Adatvédelem

Az Interneten történő vásárlás elengedhetetlen feltétele az Ön adatainak megadása. A megrendelések teljesítését csak ebben az esetben tudjuk vállalni. Cégünk a megadott adatokat titkosan kezeli, harmadik fél részére semmi esetben sem szolgáltatja ki. Az adatokhoz csak a cég vezetése, illetve a megrendelések teljesítésével foglalkozó munkatárs fér hozzá, minden esetben jelszóval ellátott rendszeren keresztül. A megadott adatokat csak a megrendelés teljesítéséhez (számla kiállításához, postázáshoz) használjuk fel. 
Az adatokat a rendelés sikeres teljesítése után megsemmisítjük, ezért kérjük a következő rendelésnél újból megadni.

Reklamáció és Garancia 

Cégünk reklamációt csak írásban (e-mail, fax, levél) fogad el. A reklamációt 8 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük.

A termékeket minden esetben gyári és sértetlen csomagolásban szállítjuk. Cégünk a bizonyíthatóan hibás termékeket minden esetben hibátlanra cseréli, a cseréből származó többletköltséget (postaköltség, szállítási költség) átvállalja. Amennyiben a csere nem oldható meg, úgy a vásárló eldöntheti, hogy más terméket vásárol a korábbi összeg keretében, vagy a részére a kifizetett vételárat cégünk a postaköltség kivételével visszatéríti. Hibás terméknek minősül, ami gyártási hiba miatt alkalmatlan a feladata kifogástalan ellátására.

Szállítási és fizetési feltételek

A Kereskedő a megrendelt és házhoz szállítani kért árut a visszaigazolásban meghatározott összeg ellenében egy szállítmányozó cég igénybevételével házhoz szállíttatja.

A Weboldalon közölt szállítási díjak kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási díj minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Kereskedő telephelyein 1173 Budapest, Ferihegyi út 206.

Elállás jog

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

A Fogyasztót meghatározott határidőn belül indoklás nélküli elállási jog illeti meg. Az ellállási- és felmondási jog határideje 14 nap.

Fogyasztó a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog

· olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak /egyedi igény alapján/.

 

Elállási jog gyakorlásának a menete

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az elérhetőségek igénybevételével a Kereskedő részére. Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát

A Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail, illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Kereskedő címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék a Kereskedő címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli. A Kereskedőnek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli. A házhoz szállítással vásárolt termékek elállási joga a Kereskedő üzletében is gyakorolható.

Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Kereskedő visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Kereskedő által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Kereskedő jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Kereskedő a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Kereskedő, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Egyéb információk 

 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

 • Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
 •    A  weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.
 • Az árak tájékoztató jellegűek! Az árak változtatásának a jogát az üzemeltető fenntartja.
 •   Amennyiben eltérés van a feltüntetett ár és a valós ár körzött, arról az eladó a postázás megkezdése előtt köteles a vásárlót tájékoztatni.
 • Bizonyos esetekben a termék képe, leírása vagy az abban szereplő adatok és a valóság között eltérés lehet. Az adatok naprakész frissítéséért és a pontos leírásokért mindent megteszünk, de rajunk kívülálló okokból eltérések előfordulhatnak.

Üdvözlettel: 

Charley AjándékSarok

Lakberendezés és Ajándék

1173 Budapest, Ferihegyi út 204.

Tel./Fax: 257-37 31, 256-96 22

info@ajandeksarok.hu

http://www.ajandeksarok.hu


----------------------------

Adatkezelési Szabályzat

Ön személyes adatainak kezelése az alábbiak szerint történik Társaságunknál:

 • Adatkezelő neve: Körösztös Károly EV
 • EV szám: 893793
 • Adatkezelő címe: 1173 Budapest, Ferihegyi út 204.
 • Adószám: 40282466-2-42
 • Adatkezelés képviselője: Körösztös Anita
 • Elérhetőségei: e-mail – info@ajandeksarok.hu, cím - 1173 Budapest, Ferihegyi út 204.
 • Adatvédelmi felelős nyitvatartása: Sze-P: 10:00 - 18, Szombat - Kedd: Zárva
 • Adatkezelési szabályzat frissítését a honlapon és az üzletben tesszük közzé
 • www.ajandeksarok.hu

A kezelt adatok köre: név, telefonszám, e-mail cím, cím
A kezelt adatok jogalapja: a felhasználó önkéntes hozzájárulása
A kezelt adatok célja: a forgalmazott termékek igénybevétele, megrendelések kezelése, értesítése

A GDPR alapján a következő jogokkal élhet az adatkezelésével kapcsolatban: Hozzáférés, Helyesbítés, Korlátozás, Hordozhatóság, Tiltakozás.
Az adatkezeléssel kapcsolatosan ügyintézni, érdeklődni az adatvédelmi felelős elérhetőségein lehetséges nyitvatartási időben.

A vállalkozásunk által működtetett webáruházban /www.ajandeksarok.hu; www.kertberendezes.hu/ történő vásárlás szerződésnek minősül, figyelemmel az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§-ára, és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletre is. Webáruházban történő vásárlás esetén az adatkezelés jogcíme a szerződés.

A Társaság a szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti a webáruházban regisztráló, vásárló azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet a 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§(1) bekezdés jogcímén, továbbá hozzájárulás jogcímén a telefonszámát, e-mail címét, bankszámlaszámát, online azonosítóját.

 

A Társaság számlázás céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, szállítási címet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat, a 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§(2) bekezdés jogcímén.

A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, pénzüggyel, szállítással kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként, a Társaság adózási, könyvviteli feladatait ellátó vállalkozás munkavállalói, az adó és számviteli kötelezettségek teljesítése céljából, a Társaság IT szolgáltatója munkavállalói a tárhelyszolgáltatás teljesítése céljából, a futárszolgálat munkavállalói a szállítási adatok (név, cím, telefonszám) vonatkozásában.

A személyes adatok kezelésének időtartama: a regisztráció / szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig), vásárlás esetén a vásárlás évét követő év 6 év végéig.

A honlapunkon sutik (cookie-k)-at alkalmzunk.

A süti (angolul cookie) egy olyan adat, amit a meglátogatott weboldal küld a látogató böngészőjének (változónév-érték formában), hogy az eltárolja és később ugyanaz a weboldal be is tudja tölteni a tartalmát.

Egy felhasználónak az elektronikus hírközlő végberendezésén csak az érintett felhasználó világos és teljes körű – az adatkezelés céljára is kiterjedő – tájékoztatását követő hozzájárulása alapján lehet adatot tárolni, vagy az ott tárolt adathoz hozzáférni (2003. évi C. törvény 155.§/4/). Ez alapján a Társaság honlapján az első látogatáskor egy rövid összefoglalót kell adni a látogató számára a sütik alkalmazásáról, és egy linken keresztül utalni kell a teljes körű tájékoztató elérhetőségére (Adatkezelési szabályzat 2. számú melléklet szerinti adatkezelési tájékoztató). E tájékoztatóval a Társaság biztosítja hogy a látogató a honlap információs társadalommal összefüggő szolgáltatásainak igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a Társaság mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezel, ideértve az igénybe vevővel közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatok kezelését is.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdése szerint a szolgáltató a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek. A szolgáltatónak az egyéb feltételek azonossága esetén úgy kell megválasztania és minden esetben oly módon kell üzemeltetnie az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtása során alkalmazott eszközöket, hogy személyes adatok kezelésére csak akkor kerüljön sor, ha ez a szolgáltatás nyújtásához és az e törvényben meghatározott egyéb célok teljesüléséhez feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig.

Adattovábbítás

a) A továbbított adatok köre a szállítás lebonyolítása érdekében: Telefonszám, szállítási cím, szállítási név, számlázási cím, számlázási név, email cím.
b) A továbbított adatok köre az online fizetés lebonyolítása érdekében: Vezeték- és keresztnév, e-mail cím, számlázási cím, számlázási név.
Az érintettek köre: A házhozszállítást/online vásárlást kérő valamennyi érintett.
Az adatkezelés célja: A megrendelt termék házhoz szállítása/az online vásárlás lebonyolítása.
Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A házhozszállítás/online fizetés lebonyolításáig tart.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat a következők kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával:
Név: Magyar Posta Zrt.
Cím: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintett kérheti a házhoz szállító/online fizetést biztosító szolgáltató adatkezelőtől a személyes adatainak mielőbbi törlését.
Az adattovábbítás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

Jogorvoslat

1173 Budapest, Ferihegyi út 204. (Ásvány u. sarok)
Tel: (+36 1) 257-3731; (+36 1) 256-9622
Email: Info@Ajandeksarok.hu

Függönykuckó fekvő

Thule tetõbox Thule csomagtartó Thule kerékpártartó